Ana Sayfa Teslimat Erensoy Turizm’e Mercedes-Benz Sprinter teslimatı
Teslimat

Erensoy Turizm’e Mercedes-Benz Sprinter teslimatı

Paylaşmak
Erensoy Turizm'e Mercedes-Benz Sprinter teslimatı
Paylaşmak

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in sağladığı avantajlı kredi imkânları ve çok yıllık kasko desteğiyle filosunu gençleştiren Erensoy Turizm, bünyesindeki araç sayısını da artırdı.

Erensoy Turizm’e Mercedes-Benz Sprinter teslimatı. Mercedes-Benz Bayii Gülsoy Otomotiv’in satışını gerçekleştirdiği araçların teslimat töreni, Kurtköy lokasyonunda gerçekleştirildi. Teslimat töreninde, Mercedes-Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Filo Satış Koordinatörü Cihangir Eradagör, Gülsoy Otomotiv İstanbul Anadolu Şube Genel Müdürü Serkan Açar, Gülsoy Otomotiv Florya Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Ebru Taşkın Kocagil ve Gülsoy Otomotiv İstanbul Anadolu Şube Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Sercan Bal, araçları Erensoy Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Polat ve Erensoy Turizm Genel Koordinatörü İsmail Ahmet Polat’a teslim ettiler.

[İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK BENZER HABERLER]

Mercedes-Benz Sprinter

Türkiye’de satışa sunulduğu 1996 yılından günümüze, hafif ticari araçlar sınıfında fark yaratan Mercedes-Benz Sprinter; Mayıs 2019 itibarıyla yenilenerek “Sprinter Sana Yakışır” sloganı ile satışa sunuldu. Minibüs, Panelvan ve Kamyonet olmak üzere 3 ana seçenekte 1.700’ü aşkın farklı seçeneği sunulan yeni Sprinter, müşterilerin talep ve beklentilerini karşılamak üzere tasarlandı. Aracın temelini, maksimum seviyede modüler bir yapı konsepti oluşturuyor. Bu modüler yapı konsepti ile şehir içi ve şehir dışı yolcu taşımacılığı yapan, okul ve personel servisi hizmeti veren, nakliye ve kurye hizmetleri gerçekleştiren firmalar için yeni çözüm önerileri sunuluyor.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

VIP taşımacılık firması EMİR Tur, MAN TGE ile hizmet kalitesini büyüttü

Ulusal ve uluslararası alanda başarıyla hizmet veren VIP taşımacılığın lider firması EMİR...

Transfer firması 7 24 MAN TGE’lerle ‘Yola Devam’ ediyor

Akdeniz ve Ege bölgelerinde hizmet veren sektörünün lider transfer firmalarından 7 24...

Bilecik İl Özel İdaresi filosunu Mercedes-Benz Arocs ile güçlendirdi

Bilecik İl Özel İdaresi, yol yapım ve hafriyat çalışmalarında Mercedes-Benz kamyonları tercih...

Scania’dan AS Star’a Scania 560R Super Dynamic çekici teslimatı

Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarından AS Star, araç filosunu güçlendirmek amacıyla Scania...