Ana Sayfa GÜNCEL Enerjisa Dağıtım Şirketleri’ne yeni genel müdür atandı
GÜNCEL

Enerjisa Dağıtım Şirketleri’ne yeni genel müdür atandı

Paylaşmak
Paylaşmak

Türkiye nüfusunun dörtte birine sağladığı elektrik dağıtım hizmeti ile sektörünün en büyük oyuncusu Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin Genel Müdürlüğüne Oğuzhan Özsürekci atandı.

  • Oğuzhan Özsürekci, Türkiye’de Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ ile 14 ilde 21 milyonu aşkın tüketiciye elektrik dağıtım hizmeti veren Enerjisa Dağıtım Şirketlerinin genel müdürlüğüne getirildi.
  • Atamaya kadar şirketin Saha Operasyonları Grup Direktörlüğünü yürüten Özsürekci, 1 Temmuz 2022’de genel müdürlük görevini Süleyman Samsa’dan devralacak.

2002 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra, 2008 yılında yine aynı bolümde yüksek lisansını tamamlayan Özsürekci, 2003 yılının sonunda Başkent EDAŞ’a katıldığı günden bu yana şirkette farklı yönetim pozisyonlarında görev aldı.

Türkiye’deki elektrik tüketicilerinin yaklaşık dörtte birine elektrik dağıtım hizmeti sağlayan Enerjisa Dağıtım Şirketleri; Başkent EDAŞ ile Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Kastamonu, Karabük, Bartın ve Zonguldak’ta 2009 yılından bu yana, Ayedaş ile İstanbul Anadolu Yakasında, Toroslar EDAŞ ile Adana, Gaziantep, Mersin, Hatay, Kilis ve Osmaniye’de ise 2013 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürüyor.

Paylaşmak

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

SunExpress’e Yeni Ticaret Direktörü Atandı

SunExpress’e Yeni Ticaret Direktörü Atandı… Helmut Wölfel, 16 Eylül 2024 tarihi itibarıyla...

Veventures Bir Yılda İkinci Konteyner Gemisini Filoya Ekledi

Veventures Bir Yılda İkinci Konteyner Gemisini Filoya Ekledi: Veventures Holding, deniz yolu...

AKO Jant’tan yeni nesil dövme alüminyum ticari jant

Tek parça alüminyumdan dövme tekniğiyle üretilen HONGXIN Alüminyum Ticari Jantlar, kamyon ve...

Allison Transmission, IAA Transportation 2024’te…

Allison, Almanya Hannover’de düzenlenecek fuarda, farklı yakıt teknolojilerine uyumlu tahrik çözümlerinden Allison...