Ana Sayfa HAFİF TİCARİ Elektrikli Ticari Araç Maxus e-Deliver 3’ün Türkiye satışları belli oldu!
HAFİF TİCARİOTOMOTİV

Elektrikli Ticari Araç Maxus e-Deliver 3’ün Türkiye satışları belli oldu!

Paylaşmak
Elektrikli Ticari Araç Maxus e-Deliver 3'ün Türkiye satışları belli oldu!
Elektrikli Ticari Araç Maxus e-Deliver 3'ün Türkiye satışları belli oldu!
Paylaşmak

Maxus’un Türkiye’deki ilk modeli olan %100 elektrikli e-Deliver 3, yedi ayda 220 adet satıldı.

Yüzde 100 elektrikli Maxus e-Deliver 3, sessiz ve konforlu sürüşüyle binek araç konforu sunan bir ticari araç. 118 kW (160 PS) gücündeki elektrik motoruyla e-Deliver3, 371 kilometrelik WLTP şehir içi menziliyle işletmelerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Maxus e-Deliver 3, 5 yıl/100.000 kilometre araç garantisinin yanı sıra 8 yıl/160.000 kilometre batarya garantisi veriyor.

4555 mm uzunluğu, 1780 mm genişliği ve 1895 yüksekliği ile Maxus e-Deliver 3, orta boy hafif ticari araçlar arasında önemli bir boşluğu dolduruyor. 2910 mm’lik dingil mesafesi, 4.8 metreküplük yükleme hacmine sahip araç, 910 kilogramlık taşıma kapasitesiyle beklentileri karşılıyor. e-Deliver 3, 2 adet Euro Palet’lik yük taşıma alanı sunuyor.

Aracın standart donanım listesinde ise Apple CarPlay ve QDLink’i destekleyen 7 inç dokunmatik ekran, geri görüş kamerası, ısıtmalı koltuklar, otomatik klima, hız sabitleyici, otomatik farlar ve elektrikli ayarlanabilen ısıtmalı yan aynalar yer alıyor.

Elektrikli ticarin araç pazarına ilişkin bilgi veren Doğan Trend Otomotiv Elektrikli Ticari Araçlar Satış Direktörü Cem Aşık;“Ticari araçların elektrikli dönüşümü henüz çok yeni bir olgu. Dolayısıyla içinde bulunduğumuz segment şu an için dar bir segment. Bununla beraber ülkemizin ihtiyaç duyduğu verimlilik ve dışa bağımlılığın azaltılması açısından ticari araçların elektriklenmesinin çok önemli olduğunu biliyor ve gelecekte daha hızlı bir büyüme trendi yakalayacağına inanıyoruz” dedi.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Don't Miss

Hareket, 3,1 milyon euroluk projeyi 4 ayda tamamlayacak!

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği, yenilenebilir enerji sektöründe hem yerel hem de uluslararası arenada güçlü bir oyuncu olarak kendini kanıtlamaya devam ediyor....

Otokar, Teknolojik Çözüm İhracatına Başladı

Otokar, araç ihracatındaki başarısını teknolojik çözüm ihracatıyla pekiştiriyor. Mayıs ayında düzenlenen Busworld Türkiye 2024 fuarında Bus Monitor adıyla geliştirdiği telematik çözümünü tanıtan şirket,...

İlgili Haberler

Bosch’dan Otomobil ve Kamyonlar İçin Daha Fazla Güvenlik

Bosch’dan otomobil ve kamyonlar için daha fazla güvenlik… Bosch, Yol Tehlike Servisi...

Ford Otosan’dan Türkiye’de Bir İlk, Ford Trucks ile Seviye-4 otonom sürüş!

Otomotiv sektörünün dönüşümüne öncülük eden Ford Otosan’ın ağır ticari araç markası Ford...

Elektrikli Yeni Peugeot E-3008’in Türkiye Satış Fiyatı Belli Oldu!

PEUGEOT, ileri seviye elektrikli ve 48V hibrit teknolojisine sahip, fastback SUV modelleri...

AKO Jant’tan yeni nesil dövme alüminyum ticari jant

Tek parça alüminyumdan dövme tekniğiyle üretilen HONGXIN Alüminyum Ticari Jantlar, kamyon ve...