Ana Sayfa SON DAKİKA Ekol Lojistik sektörünün hizmet ihracat şampiyonu
SON DAKİKA

Ekol Lojistik sektörünün hizmet ihracat şampiyonu

Paylaşmak
Paylaşmak

Ekol Lojistik, Hizmet İhracatçıları Birliği’nin düzenlediği Hizmet İhracatı Şampiyonları Ödülleri’nde Yük Taşımacılığı ve Lojistik Hizmetleri kategorisinde geçen yılın ardından bu yıl da şampiyon oldu.

Ekol’ün vizyoner ve yenilikçi yapısıyla sektörün gelişimine katkı sağlarken, gerçekleştirdiği ihracat ile ülke kalkınmasının itici güçlerinden biri olmaya devam ettiğini söyleyen Ekol Türkiye Ülke Müdürü Arzu Akyol Ekiz, “Hizmet İhracatı Şampiyonları Ödülleri’nde sektörümüzde üst üste ikinci kez liderlik kürsüsüne çıkmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Dünya için en iyisi olmaya çalışırken bu başarıya ulaşmamız ne kadar doğru bir yolda olduğumuzun adeta bir göstergesi.” dedi.

17 kategoride ödül verildi

Sektördeki 33 yıllık uzmanlıkla geliştirdikleri hizmet ve çözümlerle müşterilerinin işlerini kolaylaştırdıklarını ifade eden Ekiz, “Böylelikle müşterilerimizin kendi işlerine, üretimlerine odaklanmalarını sağlıyoruz. Ekol’ün çok uluslu yapısının sağladığı avantajla bundan sonra da müşterilerimizin dünyaya kolay açılmalarının önündeki engelleri kaldırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Gösterdikleri başarılı performans ile sektörün 61,4 milyar dolarlık ihracata ulaşılmasına katkı sağlayan firmaların ödüllendirildiği Hizmet İhracatı Şampiyonları Ödülleri’nde, 17 kategoride ilk üçe giren 51 firma ödül aldı.

Paylaşmak

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

TEMSA’ya yeni ufuklar kazandıracak 90 Milyon Euro Kredi

2020-2023 döneminde gelirlerini TL bazında yüzde 1.090, dolar bazında ise yüzde 252...

HABAŞ Otomotiv, IAA 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!

HABAŞ Otomotiv, IAA Transportation 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!, Türk Mühendisliğiyle...

Scania IAA Transportation 2024 Fuarı’nda Taşımacılıktaki Yenilikçi Çözümlerini Tanıttı

Scania IAA Transportation 2024 Fuarı’nda şimdiye kadarki en kapsamlı, çeşitli ve kullanıcı...

Mercedes-Benz Türk’ün Eğitim Çalışmaları Sürüyor

Mercedes-Benz Türk’ün eğitim çalışmaları sürüyor… Mercedes-Benz Türk, bayilerinin otobüs satış müdürleri ve...