Ana Sayfa Marka | Atamalar Doğuş Otomotiv’de İnsan Kaynakları ve Süreç Yönetimi’nde Yeni Yapılanma
Marka | Atamalar

Doğuş Otomotiv’de İnsan Kaynakları ve Süreç Yönetimi’nde Yeni Yapılanma

Paylaşmak
Doğuş Otomotiv'de İnsan Kaynakları ve Süreç Yönetimi’nde Yeni Yapılanma
Ela Kulunyar-Yalçın Cihan Bicioğlu
Paylaşmak

Doğuş Otomotiv İnsan Kaynakları ve Süreç Yönetimi Genel Müdürü olarak görev yapan Ela Kulunyar’ın emekliye ayrılmasının ardından, Doğuş Otomotiv İnsan Kaynakları Müdürü olarak görev yapan Yalçın Cihan Bicioğlu, İnsan Kaynakları ve Süreç Yönetimi Direktörlüğü görevine atandı.

Yalçın Cihan Bicioğlu Kimdir?

Işık Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunu olan Yalçın Cihan Bicioğlu, yüksek lisans eğitimini Hertfordshire Üniversitesi’nde Yazılım Müjendisliği alanında tamamladı. Doğuş Otomotiv bünyesine 2008 yılında İnsan Kaynakları Uzmanı olarak katılan Bicioğlu, 2011 yılında Volkswagen Binek Araç markasında Ürün Pazarlama Yetkilisi olarak görev yaptı.

Ardından sırasıyla Ürün Pazarlama Yöneticisi ve Ürün Pazarlama Birim Yöneticisi olarak görev alan Bicioğlu, 2018 yılında Yetkili Satıcı İnsan Kaynakları Geliştirme Müdürlüğü pozisyonuna getirildi. 2019 yılından bu yana Doğuş Otomotiv İnsan Kaynakları Müdürü olarak görevini sürdüren Bicioğlu, 1 Temmuz’dan itibaren Doğuş Otomotiv’in İnsan Kaynakları ve Süreç Yönetimi Direktörlüğü görevini üstlendi.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Don't Miss

Hareket, 3,1 milyon euroluk projeyi 4 ayda tamamlayacak!

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği, yenilenebilir enerji sektöründe hem yerel hem de uluslararası arenada güçlü bir oyuncu olarak kendini kanıtlamaya devam ediyor....

Otokar, Teknolojik Çözüm İhracatına Başladı

Otokar, araç ihracatındaki başarısını teknolojik çözüm ihracatıyla pekiştiriyor. Mayıs ayında düzenlenen Busworld Türkiye 2024 fuarında Bus Monitor adıyla geliştirdiği telematik çözümünü tanıtan şirket,...

İlgili Haberler

UPS Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Ülke Pazarlama Müdürü Çiğdem Ünal oldu

Marka yönetimi ve pazarlama stratejisi geliştirme alanlarında 18 yıllık geçmişe sahip olan...

Brisa’nın yeni Pazarlama Direktörü Burcu Cihan oldu

Sabancı Holding ve Bridgestone Corporation iştiraki, Türkiye lastik sektörünün mobilite lideri Brisa,...

Olof Persson, Iveco Group CEO’su oldu

Iveco Group N.V. Yönetim Kurulu, Olof Persson’un 1 Temmuz 2024’te Grup CEO’su...

Evren Güzel TEMSA’nın Direksiyonuna Geçti

Türkiye’nin en başarılı kadın yöneticilerinin başında yer alan Brisa Pazarlama Direktörü Evren...