Ana Sayfa FUARLAR Doğuş Otomotiv Ağır Vasıta Markaları, IAA Fuarı’nda En Yeni Ürünlerini Tanıttı
FUARLARKAMYON-TREYLERManşet HaberSON DAKİKA

Doğuş Otomotiv Ağır Vasıta Markaları, IAA Fuarı’nda En Yeni Ürünlerini Tanıttı

Paylaşmak
Doğuş Otomotiv Ağır Vasıta Markaları, IAA Fuarı’nda En Yeni Ürünlerini Tanıttı
Doğuş Otomotiv Ağır Vasıta Markaları, IAA Fuarı’nda En Yeni Ürünlerini Tanıttı
Paylaşmak

Doğuş Otomotiv Ağır Vasıta Markaları Scania, Meiller, Thermo King ve Wielton, dünyanın en büyük ticari araç fuarlarından biri olan Hannover IAA Transportation 2024’te en yeni ürün ve teknolojilerini sergiledi.

Scania’dan Sürdürülebilir Taşımacılık için Yenilikçi Çözümler

Doğuş Otomotiv Ağır Vasıta Markaları Hangi Markalar? Doğuş Otomotiv’in distribütörü olduğu en önemli marka şüphesiz Scania. Scania, Almanya’da düzenlenen IAA Transportation 2024 Fuarı’da şimdiye kadarki en kapsamlı, çeşitli ve kullanıcı dostu sürdürülebilirlik, dijitalleşme ve özelleştirilmiş çözümler üzerine odaklanan geniş ürün yelpazesi ile dikkat çekti. Fuar alanındaki standında Scania, biyodizel, biyogaz ve elektrikli araçlar gibi farklı düşük karbonlu taşımacılık çözümleri sunan modellerini ve müşterilere yönelik modüler bakım, şarj çözümleri ve bağlı hizmetler gibi çözümlerini sergiledi.

Scania’nın fuarda tanıttığı 728 kWh batarya kapasitesine sahip elektrikli çekicisi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. 40 ton yük ile 530 kilometre menzil sunan elektrikli çekici aynı zamanda farklı şasi, kabin ve aks seçenekleri de sunarak, müşterilere ihtiyaçlarına göre uyarlanmış çözümler sağlıyor. Scania fuarda aynı zamanda 9 kez “Yeşil Kamyon” ödülünü kazanan amiral gemisi Super modelini de sergiledi.

Thermo King, Soğuk Zincirin Tüm İhtiyaçlarını Karşılıyor

Doğuş Otomotiv Ağır Vasıta Markaları arasında yer alan Ödüllü “E-Zone” konseptini sürdüren Thermo King, her türlü kamyonet, kamyon ve çekici tahrik teknolojisiyle uyumlu ve tüm lojistik uygulamalarına uygun teknolojiler içeren en son elektrikli ve sürdürülebilir çözümlerini sergiledi. Doğuş Otomotiv’in distribütörü olduğu DoğThermo King, sergilenen ürünler arasında, küçük ve orta boy panelvan araçlardan büyük kamyonlara ve treylerlere kadar her türlü araçta yeni elektrik ürünleri sunuyor.

Güncel lojistiğin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya hazır olan Thermo King’in güç yönetim sistemleri, enerji geri kazanım çözümü ve elektrikli soğutma üniteleri tam olarak kalifiye edildi. Thermo King, bu sayede kullanıcılarının daha sürdürülebilir bir operasyona geçişinin hızlanmasına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Meiller, Sürdürülebilir Geleceğe Hazır

Doğuş Otomotiv Ağır Vasıta Markaları arasında yer alan bir başka dünyası markası da Meiller. Doğuş Otomotiv’in distribütörü olduğu Meiller, fuarda yer alan standında sergilediği devirmeli yarı römork, üç kollu damper serisi, kancalı yükleyiciler ve farklı ülkeler için geliştirdiği modelleri ile sürdürülebilir bir geleceğe hazır olduğunu gösterdi.

Zincir kapaklı MAXTREME H436 ve MAXTREME P450 ürünleri fuarda büyük ilgi gördü. Bu son derece sağlam ağır arka damperli kamyonlar, maksimum yükler ve aşırı taşıma hacimleri için en yüksek MEILLER kalite standartlarına göre tasarlanan ürünler 28 metreküp ve 50 tona kadar ağır malzeme taşıyabiliyor.

Wielton modern çözümleri ile dikkat çekti

Doğuş Otomotiv Ağır Vasıta Markaları arasında yer alan ünlü üst yapı üreticisi Wielton da yenilikleri ile fuarda ilgi odağıydı. Doğuş Otomotiv’in distribütörü olduğu Wielton, yoldaki uzman sloganı ile fuar alanında yeni ürünlerinin yanı sıra, amiral gemisi ürün ve çözümlerini de tanıttı. Wielton, Hannover’deki IAA Transportation Fuarı’nda Recycle Master Slider konteyner taşıyıcı, yeni nesil Scrap Master damperli yarı römork, Curtain Master Mega perdeli yarı römork ve Aberg markalarının modelleri sergilendi. Wielton, geniş ürün yelpazesi ve çeşitli konfigürasyon seçenekleri ile yüksek kaliteli ürünler ve müşteri ihtiyaçlarına özel kişiselleştirilmiş çözümler de sunuyor.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Entegre lojistik hizmetleri sunan Solmaz, teknolojik yeniliklerin öncüsü!

Türkiye’nin entegre lojistik hizmetler sunan, alanında öncü şirketi Solmaz, odağına aldığı teknoloji ile köklü deneyimini birleştiriyor. 1978 yılında gümrük müşavirliği hizmetleri vermek üzere...

Batu Logistics kimyevi madde taşımalarında çıtayı yükseltti

ADR lojistiğinin bilinen firmalarından Batu Logistics, Türkiye’nin kimyevi ürün ticaretindeki önemli ortaklarından İngiltere, İsviçre, İtalya ve Benelüks ülkelerindeki büyümesini sürdürüyor. TİM verilerine göre...

İlgili Haberler

Wielton IAA Transportation 2024 Fuarı’nda Geniş Ürün Yelpazesi İle Dikkat Çekti

Avrupa’nın en büyük üç yarı römork üreticilerinden biri olan Wielton IAA Transportation...

Talay Logistics, Lojistik Devi Hellmann Worldwide Logistics ile işbirliği yaptı

Talay Logistics, dünyanın en büyük lojistik şirketlerinden Hellmann Worldwide Logistics ile Avrupa-Türkiye...

KRONE Smart Asistan’a 2025 Uluslararası Treyler Ödülü

KRONE Smart Asistan 2025 Uluslararası Treyler Ödülünün sahibi oldu. Uluslararası uzmanlardan oluşan...

Mercedes eActros 600, Uluslararası Yılın Kamyonu seçildi!

Ağır hizmet tipi akülü elektrikli çekici Mercedes eActros 600, 88 oyla, elektrikli...