Ana Sayfa MAGAZİN DJ Snake’in yeni şarkısı “Trust Nobody çıktı!
MAGAZİN

DJ Snake’in yeni şarkısı “Trust Nobody çıktı!

Paylaşmak
DJ Snake'in yeni şarkısı "Trust Nobody
Paylaşmak

DJ Snake, merakla beklenen yeni şarkısı ‘Trust Nobody’yi 24 Haziran Perşembe günü müzikseverlerin beğenisine sundu. Ustaca işlenmiş, sert ve dinamik bir şarkı olan ‘Trust Nobody’, Fransız prodüktör/DJ’in 2020’de yayımladığı ilk şarkı olma özelliğini taşıyor.

Oldukça güçlü bir drop ve dinleyenlerin içini titreten ritmleriyle ‘Trust Nobody’, DJ Snake’in akıl almaz ses tasarımı yetenekleriyle akılda kalıcı nakaratları birbirine bağlamaktaki inanılmaz becerisini gösteriyor. 2019’da yayımladığı “Carte Blanche” albümündeki sınır tanımayan yaratıcılığını bir adım ileri taşıyan bu şarkı şimdiden DJ Snake’in yeni çıkaracağı hitler ile ilgili ipuçları veriyor.

2019’da dinleyiciyle buluşan “Carte Blanche” albümünde bulunan hit şarkılar arasında Spotify’da dinlenme sayısı bir milyarı geçen ve YouTube’da tüm zamanların en çok izlenen 56. videosu olan ‘Taki Taki’, altın plak sahibi ve Spotify’da 2019’un en çok dinlenen şarıklarından olan ‘Loco contigo’ bulunuyor.

DJ Snake’in 2020 yolculuğunun başlangıcı olan ‘Trust Nobody’yi kaçırmayın!

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Transfer firması 7 24 MAN TGE’lerle ‘Yola Devam’ ediyor

Akdeniz ve Ege bölgelerinde hizmet veren sektörünün lider transfer firmalarından 7 24 Transfer, filosunu yeni TGE’lerle büyütmeye devam ediyor. 1995 yılında kurulan ve...

UND, Vize Engeline Karşı İmza Kampanyası Başlattı

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Türk sürücülerine uygulanan Schengen vize engellerine dikkat çekmek ve bu sorunun çözülmesi için bir imza kampanyası başlattı. Change.org üzerinden...

İlgili Haberler

Popçu Gökçe Yeşilbaş barınağa göndermedi, kandisi aldı!

Geçtiğimiz hafta 22 Music Entertainment çatısı altında çıkan ‘Sal Beni’ adlı teklisiyle...

Cemal Hünal:“Son Akşam Yemeği’nin senaryosunu okuyunca duygulandım”

Cumhuriyetimizin ilanını sinemamızda daha önce anlatılmamış farklı bir pencereden işleyen, Levent Onan’ın...

Fatih Erkoç ve Kerem Görsev Ankaralı caz tutkunlarıyla buluşuyor

Türkiye’nin en iyi caz müzisyenlerinden biri olan Fatih Erkoç ile ülkemizin önde...

Haluk Levent’ten bölgeye konteyner ve jeneratör!

Sanatçı Haluk Levent’in deprem felaketi için Ahbap oluşumu kapsamında başlattığı yardım kampanyası...