Ana Sayfa LOJİSTİK Dinçer Lojistik, Startup’ları Demo Day’de yarışmaya çağırıyor
LOJİSTİK

Dinçer Lojistik, Startup’ları Demo Day’de yarışmaya çağırıyor

Paylaşmak
Paylaşmak

Dinçer Lojistik, Türkiye’nin unicorn’ları ile yaptığı iş birliklerinden kazandığı deneyim ile geleceğin unicorn’larını destekliyor. Dinçer Lojistik, şimdi de yerli startup’ları ekosisteme kazandırmak amacıyla Demo-Day düzenliyor.

Dinçer Lojistik, tedarik zinciri, perakende sektörlerinin yanı sıra robotik, mobilite, yapay zeka, blockchain, iş zekası gibi pek çok alanı da kapsayacak Demo-Day ile yenilikçi iş fikirlerinin yarışına hazırlanıyor.

Dinçer Lojistik, geleceğin unicorn’larını yerli startup ekosistemine kazandırmak adına yatırımlarına devam ediyor. Daha önce Optiyol ve Fazla Gıda’ya yatırım yapan Dinçer Lojistik, “Lojistiğin geleceğinde rota yeniden oluşturuluyor” yaklaşımıyla yola çıkarak düzenlediği Demo-Day ile startup’ları farklı bakış açıları ve yenilikçi fikirleriyle geleceğe yön vermeye çağırıyor. Dinçer Lojistik Startup Demo-Day’e lojistik, tedarik zinciri, perakende sektörlerinin yanı sıra robotik, mobilite, yapay zeka, blockchain, iş zekası gibi pek çok alandan startup başvurabiliyor.

Alanında uzman jüri projeleri değerlendirecek

16 Kasım 2021 tarihinde düzenlenecek etkinlikte yarışacak projeleri, Dinçer Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer, Dinçer Lojistik üst düzey yöneticileri, akademisyenler ve sektörden temsilcilerin yer aldığı alanında uzman jüri değerlendirecek ve üç iş fikrine toplamda 50.000 TL ödül verilecek.

Lojistik, tedarik zinciri, perakende sektörlerinin yanı sıra robotik, mobilite, yapay zeka, blockchain, iş zekası gibi pek çok alanı kapsayacak Demo-Day’e katılım için https://demoday.dincerlojistik.com adresinden başvuru yapılabilecek. Etkinliğe son başvuru tarihi 31 Ekim 2021.

Paylaşmak

Çok Okunanlar

Ford Trucks İsviçre pazarına da giriş yaptı! 

Ağır ticari araç sektörünün global markası Ford Trucks, Batı Avrupa büyüme planı için kilit pazarlardan biri olan İsviçre’ye girerek Avrupa’daki genişlemesini sürdürüyor. Ford...

Otokar’ın 23 araçlık son teslimatı Sakarya’ya gerçekleşti

Otokar, belediyelerin toplu taşıma filolarını çevre dostu araçlarıyla güçlendirmeye devam ediyor. Otokar’ın son teslimatı, üretim üssünün de yer aldığı Sakarya oldu. 15 Temmuz...

İlgili Haberler

UPS sağlık lojistiği kapasitesini soğuk zincir ile güçlendiriyor

UPS sağlık lojistiği kapasitesini soğuk zincir ile güçlendiriyor. UPS, 2030’a kadar 23,7...

Talay Logistics, Lojistik Devi Hellmann Worldwide Logistics ile işbirliği yaptı

Talay Logistics, dünyanın en büyük lojistik şirketlerinden Hellmann Worldwide Logistics ile Avrupa-Türkiye...

Solmaz’dan Çevre Dostu Filo Hamlesi

Solmaz’dan Çevre Dostu Filo Hamlesi… Entegre lojistik hizmetler sunan Solmaz, karbon ayak...

Sertrans Logistics’ten 2 Bin Kişilik İstihdam Hamlesi

Sertrans Logistics’ten 2 bin kişilik istihdam hamlesi… Sertrans Logistics, büyümesini sürdürürken, bir...