Ana Sayfa KARGO DHL Supply Chain Türkiye OPEX Direktörü Kaner Pakiş oldu!
KARGOMarka | Atamalar

DHL Supply Chain Türkiye OPEX Direktörü Kaner Pakiş oldu!

Paylaşmak
DHL Supply Chain Türkiye OPEX Direktörü Kaner Pakiş
DHL Supply Chain Türkiye OPEX Direktörü Kaner Pakiş
Paylaşmak

DHL Supply Chain Türkiye kurulduğu günden bugüne başarı ile yürüttüğü OPEX proje ve faaliyetlerine Kaner Pakiş ile devam edecek.

Süreç iyileştirme, kalite, inovasyon, proje yönetimi, iş güvenliği ve sürdürülebilirlik fonksiyonlarını yöneten DHL Supply Chain Türkiye OPEX Departmanının yeni direktörü Kaner Pakiş, yakın zamanda yeni görevinin başına geldi. Müşteri merkeziyetçi akılcı çözümlerle, verimlilik ve kalitede sürekli iyileştirme hedefiyle müşterilerine hizmet veren DSC OPEX Departmanı, yeni senede kusursuz bir deneyim için çalışmaya artık Kaner Pakiş liderliğinde devam edecek.

EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) Supply Chain COO’su Marcus Wuerker’e doğrudan bağlı çalışacak olan Pakiş, idari olarak ise DSC Orta Doğu ve Türkiye CEO’su Orkun Saruhanoğlu’na bağlı olarak görev alacak.

Kaner Pakiş, lisans eğitimini Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamladı. DSC Türkiye’ye katılmadan önce LC Waikiki şirketinde Genel Müdür Yardımcısı, CEVA Lojistik’te ise; Balkanlar, Orta Doğu, Afrika ve Orta Asya Bölgesel OPEX Müdürü olarak görev aldı.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Transfer firması 7 24 MAN TGE’lerle ‘Yola Devam’ ediyor

Akdeniz ve Ege bölgelerinde hizmet veren sektörünün lider transfer firmalarından 7 24 Transfer, filosunu yeni TGE’lerle büyütmeye devam ediyor. 1995 yılında kurulan ve...

UND, Vize Engeline Karşı İmza Kampanyası Başlattı

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Türk sürücülerine uygulanan Schengen vize engellerine dikkat çekmek ve bu sorunun çözülmesi için bir imza kampanyası başlattı. Change.org üzerinden...

İlgili Haberler

UPS Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Ülke Pazarlama Müdürü Çiğdem Ünal oldu

Marka yönetimi ve pazarlama stratejisi geliştirme alanlarında 18 yıllık geçmişe sahip olan...

Brisa’nın yeni Pazarlama Direktörü Burcu Cihan oldu

Sabancı Holding ve Bridgestone Corporation iştiraki, Türkiye lastik sektörünün mobilite lideri Brisa,...

Toyota Professional ürün gamına ait yenilenen Proace City Türkiye’de

Proace City lansmana özel 1 milyon 195 bin TL’den başlayan fiyatlarla Toyota...

Doğuş Otomotiv’de İnsan Kaynakları ve Süreç Yönetimi’nde Yeni Yapılanma

Doğuş Otomotiv İnsan Kaynakları ve Süreç Yönetimi Genel Müdürü olarak görev yapan...