Ana Sayfa KARGO DHL Express, Yenibosna’daki yeni hizmet merkezini açtı
KARGOSON DAKİKA

DHL Express, Yenibosna’daki yeni hizmet merkezini açtı

Paylaşmak
DHL Express, Yenibosna
Paylaşmak

DHL Express, yeni servis noktalarıyla Türkiye’deki yatırımlarına ve büyümeye devam ediyor. İstanbul Yenibosna’da 388.7 bin Euro’luk yatırımla hayata geçirilen yeni “DHL Service Point”, DHL Express müşterilerine en iyi hizmeti sunmak üzere kapılarını açtı.

Türkiye’nin lider uluslararası lojistik şirketi DHL Express Türkiye, toplam 100 milyon Euro’ya varan yatırımlarıyla hizmet noktalarının sayısını ve kapasitesini artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda; 388.7 bin Euro’luk yatırımla hayata geçirilen Yenibosna’daki yeni “DHL Service Point”, Güneşli ve çevresindeki DHL Express müşterilerinin uluslararası lojistik taleplerine yanıt vermek üzere 22 Haziran’da hizmete girdi.

DHL Express Türkiye CEO’su Mustafa Tonguç konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, yeni “DHL Service Point” için genel müdürlük binasının İstanbul Havalimanı’na taşınmadan önce bulunduğu Güneşli-Yenibosna bölgesinin özellikle seçildiğini belirterek, gerek Yenibosna gerekse çevre bölgelerdeki müşterilerine yakın olmayı hedeflediklerini söyledi. Tonguç, “yeni hizmet noktamızla bölgedeki varlığımızı sağlamlaştırmayı ve müşterilerimizin taleplerini en hızlı şekilde yanıtlamayı amaçlıyoruz. Sadece İstanbul değil, tüm Türkiye’yi kapsayan yeni hizmet merkezi ve tesis yatırımlarımız önümüzdeki dönemde de sürecek.” dedi.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Ford Trucks İsviçre pazarına da giriş yaptı! 

Ağır ticari araç sektörünün global markası Ford Trucks, Batı Avrupa büyüme planı için kilit pazarlardan biri olan İsviçre’ye girerek Avrupa’daki genişlemesini sürdürüyor. Ford...

Otokar’ın 23 araçlık son teslimatı Sakarya’ya gerçekleşti

Otokar, belediyelerin toplu taşıma filolarını çevre dostu araçlarıyla güçlendirmeye devam ediyor. Otokar’ın son teslimatı, üretim üssünün de yer aldığı Sakarya oldu. 15 Temmuz...

İlgili Haberler

UPS sağlık lojistiği kapasitesini soğuk zincir ile güçlendiriyor

UPS sağlık lojistiği kapasitesini soğuk zincir ile güçlendiriyor. UPS, 2030’a kadar 23,7...

Doğuş Otomotiv Ağır Vasıta Markaları, IAA Fuarı’nda En Yeni Ürünlerini Tanıttı

Doğuş Otomotiv Ağır Vasıta Markaları Scania, Meiller, Thermo King ve Wielton, dünyanın...

TEMSA’ya yeni ufuklar kazandıracak 90 Milyon Euro Kredi

2020-2023 döneminde gelirlerini TL bazında yüzde 1.090, dolar bazında ise yüzde 252...

HABAŞ Otomotiv, IAA 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!

HABAŞ Otomotiv, IAA Transportation 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!, Türk Mühendisliğiyle...