Ana Sayfa Lojistik Gündemi DHL Express Türkiye’ye “En İyi İşveren” ödülü
Lojistik GündemiSON DAKİKA

DHL Express Türkiye’ye “En İyi İşveren” ödülü

Paylaşmak
DHL Express Türkiye’ye “En İyi İşveren” ödülü
Paylaşmak

DHL Express Türkiye, Great Place to Work tarafından belirlenen Türkiye’nin en iyi işverenleri araştırmasında 500-1000 çalışanı bulunan şirketler arasında yer aldı.

Lojistik sektörünün lider markası DHL Express Türkiye, Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2021 listesinde ikinci seçildi. 500-1000 çalışanı bulunan şirketler arasında ödüle layık görülen DHL Express Türkiye, 30 yılı aşkın süredir dünya çapındaki En İyi İşverenleri belirleyen Great Place to Work Enstitüsü’nün Türkiye özelinde yaptığı araştırmada, pandemi döneminde aldığı aksiyonlarla öne çıktı.

“Müşteri memnuniyeti, mutlu çalışanlardan geçiyor”

Farklı sektörlerden 217 şirketin katılımı ile düzenlenen En İyi İşverenler araştırmasında DHL Express Türkiye’nin ödülünü değerlendiren DHL Express Türkiye İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ayla Çetinbora, elde edilen bu derecede kurum kültürünün aktarılmasının rolüne dikkat çekti.

Herkes için “mükemmel bir iş yeri” olmak istediklerini belirten Çetinbora “Başarımızı, organizasyonumuzdaki her çalışana gerçekten saygıyla yaklaşarak elde ettiğimiz somut sonuçlar üzerinden ölçüyoruz. Çalışan bağlılığı yaratma ve çalışanları geliştirme konusunda, yöneticiler için tasarlanan ciddi eğitim programlarımız var. Şirket kültürünün ve değerlerinin yine şirket içerisinde kalabilmesi için çalışanlarımızı eğitimlerle geliştirmeyi ve onlar için yeni kariyer fırsatları yaratmayı, her zaman odağımıza koyuyoruz. DHL’de insan kaynakları yaklaşımımızın temelinde müşteri memnuniyetinin, mutlu çalışanlardan geçtiği inancı yatıyor” dedi.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Don't Miss

Hareket, 3,1 milyon euroluk projeyi 4 ayda tamamlayacak!

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği, yenilenebilir enerji sektöründe hem yerel hem de uluslararası arenada güçlü bir oyuncu olarak kendini kanıtlamaya devam ediyor....

Otokar, Teknolojik Çözüm İhracatına Başladı

Otokar, araç ihracatındaki başarısını teknolojik çözüm ihracatıyla pekiştiriyor. Mayıs ayında düzenlenen Busworld Türkiye 2024 fuarında Bus Monitor adıyla geliştirdiği telematik çözümünü tanıtan şirket,...

İlgili Haberler

Mercedes-Benz Türk’ün Eğitim Çalışmaları Sürüyor

Mercedes-Benz Türk’ün eğitim çalışmaları sürüyor… Mercedes-Benz Türk, bayilerinin otobüs satış müdürleri ve...

Veventures Bir Yılda İkinci Konteyner Gemisini Filoya Ekledi

Veventures Bir Yılda İkinci Konteyner Gemisini Filoya Ekledi: Veventures Holding, deniz yolu...

Bosch’dan Otomobil ve Kamyonlar İçin Daha Fazla Güvenlik

Bosch’dan otomobil ve kamyonlar için daha fazla güvenlik… Bosch, Yol Tehlike Servisi...

Otokar’dan Yüzde 100 Elektrikli Kamyon e-Atlas Yollara Çıktı

Otokar, ticaretin yükünü hafifleten ATLAS kamyon ailesinin yeni üyesi, yüzde 100 elektrikli...