Ana Sayfa DENİZCİLİK D-Marin, Boot Düsseldorf 2024’e katılıyor
DENİZCİLİKFUARLARGÜNCEL

D-Marin, Boot Düsseldorf 2024’e katılıyor

Paylaşmak
Paylaşmak

20 Ocak – 28 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek Boot Düsseldorf tekne fuarında D-Marin ziyaretçileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

  • 13. Salon, B04 numaralı stantta yer alacak D-Marin standında marina teknolojisindeki en son gelişmeleri paylaşacak.

D-Marin, fuar süresince ziyaretçilerin sintine, ısı, akü ve konum dahil olmak üzere teknelerinin durumunu uzaktan izlemelerine olanak tanıyan Tekne Sensörleri’nin tanıtımları da dahil olmak üzere bir dizi son teknoloji dijital çözüm paylaşacak. Tekne Sensörleri, enerji tüketimi ve ödemenin uzaktan yönetimi için Akıllı Kaideler ile birlikte, D-Marin’in 2023’te piyasaya sürdüğü ve fuarda da görülebilecek özel uygulamasının temelini oluşturuyor.

Boot Düsseldorf ziyaretçileri, D-Marin’in Akdeniz ve Körfez bölgelerinde bulunan ve hepsi de ziyaretçi deneyimini önceliklendiren birinci sınıf marina hizmetleri hakkında bilgi edinebilir. Dokuz ülkede marinaları bulunan D-Marin, fuar süresince katılımcılara yatçılık deneyimi konusunda özel bir bakış açısı sunacak.

D-Marin, denizcilik sektöründe sürdürülebilirliğe odaklanan Blue Dock Innovation 360°’ye sponsor olacak ve katılacak. En son yatırım stratejilerini keşfetmek için 23 Ocak Salı günü D-Marin’in Ticari İşler Müdürü Dean Smith, Tekneciliğin Dijital Geleceğini incelemek için 25 Ocak’ta Dijital İşler Müdürü Matthias Gehring ve 26 Ocak Cuma günü iklim değişikliğine uyum sağlama konusunda bilgi vermek için D-Marin’in Sağlık, Güvenlik ve Çevre Sorumlusu Areti Priovolou katılım sağlayacak.

D-Marin’in Ticari İşler Müdürü Dean Smith yaptığı açıklamada “Boot Düsseldorf 2024’te zenginleştirilmiş yatçılık deneyimleri sunma konusundaki kararlılığımızı sergilemekten heyecan duyuyoruz ve yeni standımızın D-Marin’i tanımlayan benzersiz deneyimleri somutlaştırırken teknolojik gelişmelerin zirvesini yansıtacağına inanıyoruz. Yeni ve mevcut müşterilerimizle tanışmak, yeni ortaklıklar kurmak ve D-Marin tarzının özünü paylaşmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Paylaşmak

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

KRONE Smart Asistan’a 2025 Uluslararası Treyler Ödülü

KRONE Smart Asistan 2025 Uluslararası Treyler Ödülünün sahibi oldu. Uluslararası uzmanlardan oluşan...

HABAŞ Otomotiv, IAA 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!

HABAŞ Otomotiv, IAA Transportation 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!, Türk Mühendisliğiyle...

Lima Logistics’ten İzmir Logistech 2024 Fuarı Çıkarması!

Lima Logistics, İzmir Logistech 2024 Fuarı’nda sunduğu lojistik çözümleri ve müşteri yüküne...

Scania IAA Transportation 2024 Fuarı’nda Taşımacılıktaki Yenilikçi Çözümlerini Tanıttı

Scania IAA Transportation 2024 Fuarı’nda şimdiye kadarki en kapsamlı, çeşitli ve kullanıcı...