Ana Sayfa Lastik Sektörü Brisa’nın Bridgestone Lastikleri, Tırsan Treylerlerini Taşıyacak
Lastik SektörüManşet Haber

Brisa’nın Bridgestone Lastikleri, Tırsan Treylerlerini Taşıyacak

Paylaşmak
Bridgestone Lastikleri, Tırsan Treylerlerini Taşıyacak
Paylaşmak

Lastik sektörünün mobilite lideri Brisa, Tırsan Treyler ile uzun soluklu iş birliğine devam ediyor. İki şirket arasında yapılan yeni anlaşma kapsamında Brisa’nın Bridgestone markalı lastikleri Tırsan’ın lowbed ve platform tipi treyler ürünlerinde de kullanılacak.

Sabancı Holding ve Bridgestone Corporation iştiraki Brisa ile Türkiye treyler sektörünün pazar lideri Tırsan’ın uzun yıllara dayanan iş birliği, anlaşma kapsamında dahil edilen yeni ürünlerle genişlemeye devam ediyor. 

Bu iş birliği kapsamında, özel Ar-Ge, tasarım ve üretim çalışmalarıyla ortaya çıkardığı yeni nesil lastikler ile sektörde fark yaratan Bridgestone’un, R179 ve R-Trailer 001 ürünleri Tırsan’ın lowbed ve platform tipi treyler ürünlerinde yerini alıyor.

Bridgestone bu ürünlerinde sunduğu, yırtılmaları önleyen gelişmiş ve güçlendirilmiş sırt ve rib tasarımı ile kullanıcılarına düzensiz aşınmadan uzak, sorunsuz ve uzun bir kullanım ömrü sunuyor.

Kendi teknoloji, tasarım ve uygulamaları ile Türkiye’nin öncüsü olmanın yanı sıra, Avrupa’da en geniş ürün gamına sahip treyler üreticisi olan Tırsan, Bridgestone ürünleri ile müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmayı hedefliyor.

Brisa, treyler üreticileri ve son kullanıcı ihtiyaçlarını gözeterek ürettiği Bridgestone lastikler ile başta Tırsan olmak üzere tüm pazarın ihtiyaçlarını karşılamak ve pazardaki lider pozisyonunu sağlamlaştırma konusunda emin adımlarla ilerliyor.

www.gazetelojistik.com

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Entegre lojistik hizmetleri sunan Solmaz, teknolojik yeniliklerin öncüsü!

Türkiye’nin entegre lojistik hizmetler sunan, alanında öncü şirketi Solmaz, odağına aldığı teknoloji ile köklü deneyimini birleştiriyor. 1978 yılında gümrük müşavirliği hizmetleri vermek üzere...

Batu Logistics kimyevi madde taşımalarında çıtayı yükseltti

ADR lojistiğinin bilinen firmalarından Batu Logistics, Türkiye’nin kimyevi ürün ticaretindeki önemli ortaklarından İngiltere, İsviçre, İtalya ve Benelüks ülkelerindeki büyümesini sürdürüyor. TİM verilerine göre...

İlgili Haberler

Doğuş Otomotiv Ağır Vasıta Markaları, IAA Fuarı’nda En Yeni Ürünlerini Tanıttı

Doğuş Otomotiv Ağır Vasıta Markaları Scania, Meiller, Thermo King ve Wielton, dünyanın...

Wielton IAA Transportation 2024 Fuarı’nda Geniş Ürün Yelpazesi İle Dikkat Çekti

Avrupa’nın en büyük üç yarı römork üreticilerinden biri olan Wielton IAA Transportation...

Talay Logistics, Lojistik Devi Hellmann Worldwide Logistics ile işbirliği yaptı

Talay Logistics, dünyanın en büyük lojistik şirketlerinden Hellmann Worldwide Logistics ile Avrupa-Türkiye...

KRONE Smart Asistan’a 2025 Uluslararası Treyler Ödülü

KRONE Smart Asistan 2025 Uluslararası Treyler Ödülünün sahibi oldu. Uluslararası uzmanlardan oluşan...