Ana Sayfa GÜNCEL Brisa, teleskobik forklift (Telehandler) araç pazarına girdi
GÜNCELLastik Sektörü

Brisa, teleskobik forklift (Telehandler) araç pazarına girdi

Paylaşmak
Paylaşmak

Brisa ile iş makinası üreticilerinden MST yeni bir iş birliğine imza attı. İki şirket arasında yapılan anlaşma kapsamında Brisa’nın MST’ye özel olarak tasarladığı Telegripper desenli Lassa lastikler, Türkiye’nin ilk ve tek yerli teleskobik forklift (Telehandler) üreticisi MST’nin yeni nesil makinalarında kullanılacak.

Türkiye lastik sektörünün mobilite lideri Brisa ile ASKO Holding bünyesinde bulunan Türkiye’nin önde gelen iş makinası üreticilerinden MST yeni bir iş birliğine imza attı.

Brisa’nın MST’ye özel olarak tasarladığı Telegripper desenli Lassa lastikler, Türkiye’nin ilk ve tek yerli teleskobik forklift üreticisi MST’nin yeni nesil makinalarında kullanılacak. Bu iş birliğiyle Brisa, Türkiye OE (Orijinal Ekipman) teleskobik forklift araç pazarına giriş yaptı.

Türk tasarımcı ve mühendisleri tarafından geliştirilen, yerli üretim MST teleskobik forklift serisi, Lassa tarafından sektör ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilen lastikler ile müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmayı hedefliyor. Türk mühendislerin çalışmaları ile geliştirilen Lassa Telegripper deseni, yüksek tutuş performansı ve kesiğe karşı gösterdiği üstün direnç ile ön plana çıkarken, yakıt tüketimine ve uzun ömre önem vererek performansını üst düzeyde tutacak şekilde tasarlandı.

Paylaşmak

Çok Okunanlar

Transfer firması 7 24 MAN TGE’lerle ‘Yola Devam’ ediyor

Akdeniz ve Ege bölgelerinde hizmet veren sektörünün lider transfer firmalarından 7 24 Transfer, filosunu yeni TGE’lerle büyütmeye devam ediyor. 1995 yılında kurulan ve...

UND, Vize Engeline Karşı İmza Kampanyası Başlattı

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Türk sürücülerine uygulanan Schengen vize engellerine dikkat çekmek ve bu sorunun çözülmesi için bir imza kampanyası başlattı. Change.org üzerinden...

İlgili Haberler

SunExpress’e Yeni Ticaret Direktörü Atandı

SunExpress’e Yeni Ticaret Direktörü Atandı… Helmut Wölfel, 16 Eylül 2024 tarihi itibarıyla...

Veventures Bir Yılda İkinci Konteyner Gemisini Filoya Ekledi

Veventures Bir Yılda İkinci Konteyner Gemisini Filoya Ekledi: Veventures Holding, deniz yolu...

AKO Jant’tan yeni nesil dövme alüminyum ticari jant

Tek parça alüminyumdan dövme tekniğiyle üretilen HONGXIN Alüminyum Ticari Jantlar, kamyon ve...

Allison Transmission, IAA Transportation 2024’te…

Allison, Almanya Hannover’de düzenlenecek fuarda, farklı yakıt teknolojilerine uyumlu tahrik çözümlerinden Allison...