Ana Sayfa GÜNCEL Bridgestone’un polimer kauçuğuna “Yılın Ekolojik Başarısı” ödülü
GÜNCELLOJİSTİKŞirket Haberleri

Bridgestone’un polimer kauçuğuna “Yılın Ekolojik Başarısı” ödülü

Paylaşmak
Paylaşmak
Bridgestone tarafından sektöre kazandırılan, dünyanın ilk Yüksek Dirençli Polimer Kauçuğu (YDK), Uluslararası Lastik Teknolojileri Ödülleri’nin İnovasyon ve Mükemmeliyet kategorisinde “Yılın Ekolojik Başarısı” ödülüne layık görüldü.

Dünya lastik devi Bridgestone, Mayıs 2018’de tanıttığı Yüksek Dirençli Kauçuk (YDK) ile Uluslararası Lastik Teknolojileri Ödülleri’nde, İnovasyon ve Mükemmeliyet kategorisinde “Yılın Ekolojik Başarısı” ödülünü aldı.

YDK, kauçuk ve reçineyi moleküler düzeyde bir araya getiren, dirence ve aşınmaya karşı dayanıklılıkta doğal kauçuğu geride bırakan dünyanın ilk polimeri. Bu çözüm, hedeflenen ürün performansına daha az malzemeyle ulaşılan lastikler üretme kapasitesine sahip, gelecek vaat eden yeni nesil bir lastik malzemesi olarak öne çıkıyor. Böylece kaynakların verimli kullanımı ve çevresel ayak izinin azaltılması konularına etkin çözüm sağlayan bir Ar-Ge projesi olarak kabul görüyor.

Bridgestone’un global Kurumsal Sosyal Sorumluluk taahhüdü olarak “Hizmet Anlayışı” çerçevesinde en büyük önceliklerinden biri de çevre. Bu doğrultuda şirketin inovasyon ve teknolojiyi çevre için değer ve sürdürülebilir bir toplum yaratmak için kullanıyor.

Paylaşmak

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

Talay Logistics, Lojistik Devi Hellmann Worldwide Logistics ile işbirliği yaptı

Talay Logistics, dünyanın en büyük lojistik şirketlerinden Hellmann Worldwide Logistics ile Avrupa-Türkiye...

Solmaz’dan Çevre Dostu Filo Hamlesi

Solmaz’dan Çevre Dostu Filo Hamlesi… Entegre lojistik hizmetler sunan Solmaz, karbon ayak...

Sertrans Logistics’ten 2 Bin Kişilik İstihdam Hamlesi

Sertrans Logistics’ten 2 bin kişilik istihdam hamlesi… Sertrans Logistics, büyümesini sürdürürken, bir...

Lima Logistics’ten İzmir Logistech 2024 Fuarı Çıkarması!

Lima Logistics, İzmir Logistech 2024 Fuarı’nda sunduğu lojistik çözümleri ve müşteri yüküne...