Ana Sayfa GÜNCEL Borusan Lojistik, filosunu TIRSAN ile güçlendiriyor
GÜNCELLOJİSTİKManşet Haber

Borusan Lojistik, filosunu TIRSAN ile güçlendiriyor

Paylaşmak
Paylaşmak

Tırsan; lojistik sektörünün lider markalarından Borusan Grup şirketlerinden Borusan Lojistik’e 20 adet Talson Tren Yüklemeli Tekstil Taşıyıcı teslimatı gerçekleştirdi.

Tırsan’ın Adapazarı fabrikasında gerçekleştirdiği teslimat törenine, Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Borusan Lojistik Uluslararası Taşımacılık Genel Müdür Yardımcısı Esen Öz Tekayak, Borusan Lojistik Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Aydın Başar ve Tırsan Treyler Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek katılım gösterdi.

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Tırsan olarak 70’ten fazla ülkedeki müşterilerimize hizmet veriyor, haftada 1.5 patent üreten Ar-Ge merkezimizde geliştirdiğimiz ürünlerimiz ile rekabet güçlerini artırıyoruz. Bugün teslimatını yapmış olduğumuz araçlar da Ar-Ge yetkinliğimizin ve üretim gücümüzün en seçkin örneklerindendir. Sektörün öncü lojistik firmalarından Borusan Lojistik ile başarılı bir iş birliği içerisindeyiz, bu iş birliğimizin daha uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum” açıklamalarında bulundu.

Askılı tekstil taşımalarında çeyrek asırdır hizmet veriyoruz

Borusan Lojistik Uluslararası Taşımacılık Genel Müdür Yardımcısı Esen Öz Tekayak gerçekleştirilen teslimat töreninde yaptığı konuşmada; “Borusan Lojistik, müşterileri için yatırım yapan bir şirket. Müşterilerimizin verimliliklerini artırmak istiyoruz ve bunun için Türkiye’nin lider treyler üreticisi olan Tırsan’a yatırım yaptık. Araçlardaki Talfix® panelleri; giysilerin aracın içine kolayca asılmasını ve güvenle taşınmasını sağlıyor” dedi.

Öz Tekayak bu satın almanın amacının müşteride değer ve fark yaratmaya devam etmek olduğunu belirterek; “Uluslararası karayolu askılı tekstil taşımalarında çeyrek asırdır hizmet veriyoruz. Yatırımla başladığımız 2024 yılında da Avrupa ve İngiltere’deki tekstil taşımacılığındaki lider konumumuzu güçlendiriyor aynı zamanda sektörümüze katma değer sağlamaya devam ediyoruz. Tırsan ile uzun senelerdir süren başarılı bir iş birliği içerisindeyiz, ileriki yıllarda da bu başarılı iş birliğinin artarak devam edeceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Paylaşmak

Çok Okunanlar

Transfer firması 7 24 MAN TGE’lerle ‘Yola Devam’ ediyor

Akdeniz ve Ege bölgelerinde hizmet veren sektörünün lider transfer firmalarından 7 24 Transfer, filosunu yeni TGE’lerle büyütmeye devam ediyor. 1995 yılında kurulan ve...

UND, Vize Engeline Karşı İmza Kampanyası Başlattı

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Türk sürücülerine uygulanan Schengen vize engellerine dikkat çekmek ve bu sorunun çözülmesi için bir imza kampanyası başlattı. Change.org üzerinden...

İlgili Haberler

Lima Logistics’ten İzmir Logistech 2024 Fuarı Çıkarması!

Lima Logistics, İzmir Logistech 2024 Fuarı’nda sunduğu lojistik çözümleri ve müşteri yüküne...

Scania IAA Transportation 2024 Fuarı’nda Taşımacılıktaki Yenilikçi Çözümlerini Tanıttı

Scania IAA Transportation 2024 Fuarı’nda şimdiye kadarki en kapsamlı, çeşitli ve kullanıcı...

Logistech İzmir Fuarı 2024, Lojistik Dünyası’nı Bir Araya Getirdi

Logistech 3. Depolama ve Teknolojileri Fuarı’nda lojistik dünyası bir araya geldi. Fuarda...

SunExpress’e Yeni Ticaret Direktörü Atandı

SunExpress’e Yeni Ticaret Direktörü Atandı… Helmut Wölfel, 16 Eylül 2024 tarihi itibarıyla...