Ana Sayfa HAVAYOLU BMC Neoport 14M yerli apron otobüsü, havalimanlarının gözdesi
HAVAYOLUOTOBÜSOTOMOTİV

BMC Neoport 14M yerli apron otobüsü, havalimanlarının gözdesi

Paylaşmak
BMC Neoport 14M yerli apron otobüsü, havalimanlarının gözdesi
BMC Neoport 14M yerli apron otobüsü, havalimanlarının gözdesi
Paylaşmak

BMC Neoport 14M apron otobüsü, 12 oturan ve 98 ayakta olmak üzere toplam 110 yolcu kapasitesiyle sınıfında lider olarak yer alıyor.

Türk mühendisleri tarafından özel olarak geliştirildi

Türk mühendisleri tarafından özel olarak geliştirilen Neoport apron otobüsü hem yolcu hem de sürücü konforunu en üst seviyeye taşıyacak şekilde tasarlandı. Kazakistan, İstanbul Havalimanı ve Suudi Arabistan Havalimanlarında hizmet veren aracın ön tarafına konumlandırılmış son teknoloji motoru sayesinde kabin içinde çok büyük ve ferah bir yolcu taşıma alanı sunuyor. Neoport, 12 oturan ve 98 ayakta olmak üzere toplam 110 yolcu kapasitesiyle sınıfında lider olarak yer alıyor. Ayrıca geliştirilmiş süspansiyon sistemi sayesinde sürücü ve yolcuların araç içinde hissettiği titreşimi en aza indirerek yolcularına konforlu bir ulaşım imkânı sunuyor.

6 adet yolcu kapısı var

BMC Neoport; tam havalı servis freni, her iki yana yatma, şasi alçaltma ve yükseltme sistemi, ön ve arka disk frenleri, 6 adet yolcu kapısı, alçak tabanlı monokok gövdesi, iklimlendirme sistemi ve klima sistemi için ek motor özellikleriyle bir apron otobüsünde bulunması gereken özelliklerden fazlasına sahip.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Don't Miss

Hareket, 3,1 milyon euroluk projeyi 4 ayda tamamlayacak!

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği, yenilenebilir enerji sektöründe hem yerel hem de uluslararası arenada güçlü bir oyuncu olarak kendini kanıtlamaya devam ediyor....

Otokar, Teknolojik Çözüm İhracatına Başladı

Otokar, araç ihracatındaki başarısını teknolojik çözüm ihracatıyla pekiştiriyor. Mayıs ayında düzenlenen Busworld Türkiye 2024 fuarında Bus Monitor adıyla geliştirdiği telematik çözümünü tanıtan şirket,...

İlgili Haberler

Bosch’dan Otomobil ve Kamyonlar İçin Daha Fazla Güvenlik

Bosch’dan otomobil ve kamyonlar için daha fazla güvenlik… Bosch, Yol Tehlike Servisi...

Ford Otosan’dan Türkiye’de Bir İlk, Ford Trucks ile Seviye-4 otonom sürüş!

Otomotiv sektörünün dönüşümüne öncülük eden Ford Otosan’ın ağır ticari araç markası Ford...

Elektrikli Yeni Peugeot E-3008’in Türkiye Satış Fiyatı Belli Oldu!

PEUGEOT, ileri seviye elektrikli ve 48V hibrit teknolojisine sahip, fastback SUV modelleri...

AKO Jant’tan yeni nesil dövme alüminyum ticari jant

Tek parça alüminyumdan dövme tekniğiyle üretilen HONGXIN Alüminyum Ticari Jantlar, kamyon ve...