Ana Sayfa Akaryakıt Dünyası Bayramda seyahat edeceklere güzel haber…
Akaryakıt Dünyası

Bayramda seyahat edeceklere güzel haber…

Paylaşmak
Paylaşmak

Bu bayramda seyahat tercihlerinin değiştiği ve 5 milyondan fazla kişinin karayolu ile seyahate çıkacağı tahmin ediliyor. Şehirler arası yollarda araç hareketliliğinin olması beklenirken özellikle uzun yolculuklarda sürücüler hem yakıttan hem de molalarındaki diğer ihtiyaçlarında fiyat tasarrufu etmek istiyor.

2019’dan beri istasyon ziyaretçilerin Self Servis akaryakıt dolum hizmetini sunan Aytemiz, bayram tatilinde de avantajlı fiyatlarla sürücülere akaryakıt alma imkânı sunacak. Ayrıca gurme soğuk sandviçlerden, sıcak fırın ürünlerine; İtalyan lezzeti illy çekirdek kahveden lezzetli atıştırmalıklara kadar 2500’ü aşkın ürün çeşidi yeni nesil market konsepti ON 7/24 Market’te sürücülerle buluşuyor.

Bayram yolculuğunda Self Servis akaryakıt hizmeti sürücüler için daha ekonomik

Bayram yolculuğuna çıkan sürücüler; Self Servis konsepti sayesinde akaryakıt dolumlarını kendi kendilerine, sıra beklemeden, hızlıca ve avantajlı fiyatlarla yapabiliyor. Self Servis hizmetiyle akaryakıt alışverişi sayesinde bütçesine önem veren sürücüler, her depoda 30TL’ye varan avantaj sağlıyor.

Ayrıca ON 7/24 Market’lerde sunulan “Ayın Ürünü” fırsatları ile birlikte, sürücüler yolda ihtiyaç duyabilecekleri birçok ürüne avantajlı fiyatlarla ulaşabilecekler.

Self Servisi hizmeti veren istasyonlar ile ON 7/24 Market konseptindeki istasyonlara Aytemiz web sitesi ve Aytemiz Vaay mobil uygulaması üzerinden erişilebiliyor.

Paylaşmak

Çok Okunanlar

Transfer firması 7 24 MAN TGE’lerle ‘Yola Devam’ ediyor

Akdeniz ve Ege bölgelerinde hizmet veren sektörünün lider transfer firmalarından 7 24 Transfer, filosunu yeni TGE’lerle büyütmeye devam ediyor. 1995 yılında kurulan ve...

UND, Vize Engeline Karşı İmza Kampanyası Başlattı

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Türk sürücülerine uygulanan Schengen vize engellerine dikkat çekmek ve bu sorunun çözülmesi için bir imza kampanyası başlattı. Change.org üzerinden...

İlgili Haberler

TotalEnergies Quartz Auto Service’den Dinamik Otomotiv iş birliği

TotalEnergies, araç bakım ve servis noktalarını daha da güçlendirmek amacıyla Dinamik Otomotiv...

Petrol Ofisi Sosyal Lig’de ikinci devre ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye’nin Süper Lig’e özel futbol ve menajerlik oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig’in...

Türkiye akaryakıt sektörünün geleneksel lideri Petrol Ofisi Grubu zirvede

Türkiye’deki yurt içi akaryakıt satışları 2023 yılında yaklaşık 31,8 milyon tona yükselirken...

İpragaz’ın sosyal medya yönetimine Brandverse Awards’tan ödül

Türkiye enerji sektörünün köklü ve öncü şirketi İpragaz, sosyal medyayı en başarılı...