Ana Sayfa Lastik Sektörü Banvit BRF Lojistik Direktörlüğü görevine Atakan Sakin atandı
Lastik SektörüMarka | AtamalarŞirket Haberleri

Banvit BRF Lojistik Direktörlüğü görevine Atakan Sakin atandı

Paylaşmak
Banvit BRF Lojistik Direktörlüğü görevine Atakan Sakin atandı
Paylaşmak

Gıda sektörünün önde gelen şirketlerinden Banvit BRF’nin Lojistik Direktörlüğü’ne Atakan Sakin atandı.

Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünde lisans eğitimini tamamladıktan sonra, iş yaşamına 2004 yılında Banvit’te başlayan Atakan Sakin, 17 yıl boyunca Banvit BRF’nin üretim ve canlı faaliyetler departmanlarında çeşitli görevler üstlendi. Son olarak Banvit BRF’nin İzmir’deki üretim entegrasyonunda Fabrika Direktörü olarak görev alan Sakin, yem üretimi, canlı üretim ve kesim tesislerindeki sorumlulukları yanında; üretim verimliliği ve süreç optimizasyonu, yeni kurulum ve büyüme projeleri, hayvan refahı ve çalışan bağlılığı gibi konularda çalışmalar yürüttü. İş yaşamının yanı sıra eğitimi sürecinini de devam ettiren Atakan Sakin, 2021 yılında Ege Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde İşletme Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

Banvit BRF’nin Türkiye geneline dağılmış 18 şubesi ve 51 bayisi bulunuyor. Şirketin dağıtım ağında görev yapan yaklaşık 800 kadar frigorifik aracı mevcut. Yurt içinde 45 bin civarında aktif müşterisi bulunan Banvit BRF’nin dağıtım operasyonu, günlük ortalama 100 bin kilometre katederek, ürünlerinin müşteri ve tüketicilerine en hızlı şekilde ulaştırılmasını sağlıyor. Atakan Sakin, şirketin bu satış operasyonundaki lojistik faaliyetlerinin yanı sıra yem, canlı üretim ve kesim tesislerindeki lojistik faaliyetlerinden de sorumlu olacak.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

VIP taşımacılık firması EMİR Tur, MAN TGE ile hizmet kalitesini büyüttü

Ulusal ve uluslararası alanda başarıyla hizmet veren VIP taşımacılığın lider firması EMİR...

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’nin yeni iletişim ajansı Arkhe İletişim oldu

Toyota’nın Avrupa’daki üretim tesislerinden biri olan ve üretiminin büyük bölümünü 150 ülkeye...

Karsan Otonom e-ATAK ile İsviçre de Sürücüsüz Toplu Ulaşıma Geçiyor!

İsviçre’nin Arbon tarihi şehir merkezi ile yeni yerleşim alanı Saurer Werk 2...

UPS Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Ülke Pazarlama Müdürü Çiğdem Ünal oldu

Marka yönetimi ve pazarlama stratejisi geliştirme alanlarında 18 yıllık geçmişe sahip olan...