Ana Sayfa GÜNCEL ATA Freight Group’un yeni CEO’su Matt Goker oldu
GÜNCELLOJİSTİK

ATA Freight Group’un yeni CEO’su Matt Goker oldu

Paylaşmak
Paylaşmak

Küresel lojistik ve nakliye hizmetleri sağlayıcısı ATA Freight Group’un Operasyondan Sorumlu Başkanı (COO) Matt Goker, CEO pozisyonuna terfi etti.

Küresel lojistik ve nakliye hizmetleri sağlayıcısı ATA Freight Group, kurumda Operasyondan Sorumlu Başkan (COO) olarak görev yapan Matt Goker’in İcra Kurulu Başkanı (CEO) pozisyonuna terfi ettiğini duyurdu. Duyuru, Yönetim Kurulu Başkanı görevine devam edecek olan ATA Freight Kurucusu ve eski CEO’su C.J. Oğuzhan tarafından yapıldı.

Oğuzhan, ATA Freight’in küresel işgücüne vurgu yaparak şunları söyledi: “Matt, tüm ülkelerdeki ATA Impex ve ATA Freight Gümrük Müşavirliği dâhil, altı ülkedeki tüm ATA Freight Şirketlerini içeren ATA Freight Group’un CEO’su oldu. Yıllardır Matt ile çalışmak benim için büyük bir keyif. Kariyerine satış elemanı olarak başlayıp adım adım ilerleyen ve şimdi CEO’muz olan Matt, herkes için harika bir örnek teşkil ediyor.

Onun böyle gelişmesini sağlayan şeyler ise oldukça basit: güvenilirlik, sadakat ve sıkı çalışma. Artık ATA Freight Group Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevime devam edeceğim için Matt Goker doğrudan bana rapor verecek.”

Goker ise yeni pozisyonuyla ilgili şöyle konuştu: “Görev yaptığım süre boyunca şirketimizde Satış Müdür Yardımcısı, ABD Satış ve Pazarlama Direktörü, USEC Bölge Müdürü, ABD ve Hindistan Genel Müdürü ve son olarak da 2016’dan beri COO olarak çalıştım. İşimiz zaman geçtikçe daha fazla çaba gerektirdiğinden ben de öğrenmeye devam ediyorum. Şu anda Columbia Üniversitesi’nde Teknoloji Yönetimi alanında Yüksek Lisans eğitimi almaktayım. ATA Freight’in yüksek standartlara ve hizmet kalitesine sahip yenilikçi ve yetenekli bir küresel lojistik ve nakliye şirketi olarak tanınmasını sağlayan güçlü ve zorlu lider C.J.’in ayak izlerini takip ederek CEO rolünü kabul etmekten büyük onur duyuyorum.”

Paylaşmak

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

Talay Logistics, Lojistik Devi Hellmann Worldwide Logistics ile işbirliği yaptı

Talay Logistics, dünyanın en büyük lojistik şirketlerinden Hellmann Worldwide Logistics ile Avrupa-Türkiye...

Solmaz’dan Çevre Dostu Filo Hamlesi

Solmaz’dan Çevre Dostu Filo Hamlesi… Entegre lojistik hizmetler sunan Solmaz, karbon ayak...

Sertrans Logistics’ten 2 Bin Kişilik İstihdam Hamlesi

Sertrans Logistics’ten 2 bin kişilik istihdam hamlesi… Sertrans Logistics, büyümesini sürdürürken, bir...

Lima Logistics’ten İzmir Logistech 2024 Fuarı Çıkarması!

Lima Logistics, İzmir Logistech 2024 Fuarı’nda sunduğu lojistik çözümleri ve müşteri yüküne...