Ana Sayfa GÜNCEL Amazon.com.tr’de yüzde 70’e varan büyük indirim
GÜNCEL

Amazon.com.tr’de yüzde 70’e varan büyük indirim

Paylaş
amazon indirim
Paylaş

6-31 Ağustos tarihleri arasında on binlerce üründe geçerli olacak fırsatlar Adidas, Camper, Defacto, Geox, Jack & Jones, Koton, Levi’s, Puma, Under Armour, United Colors of Benetton ve daha birçok seçkin markanın ürünlerine cazip fiyatlarla sahip olma olanağı sunacak.

Amazon.com.tr, %70’e varan Büyük Moda İndirimleri’ni duyurdu. 31 Ağustos’a kadar devam edecek fırsatlar tüketicilere hem yaz sezonu hem de yılın geri kalanında ihtiyaç duyabilecekleri on binlerce popüler giyim ürününde cazip indirimler sunacak. Kampanya boyunca moda severler koşu kıyafetleri, şort ve taytlardan ayakkabı ve terliklere, etek, elbise ve pantolonlardan tişört, gömlek ve iç giyime, güneş gözlüğü ve plaj giyimden cüzdan, çanta ve çoraplara geniş yelpazedeki birçok yetişkin ve çocuk giyim ürününe özel fiyatlarla sahip olabilecekler.

Kampanyada Adidas, Camper, Defacto, Geox, Jack & Jones, Koton, Levi’s, Puma, Under Armour, United Colors of Benetton gibi birçok seçkin markanın ayakkabı ve giyim ürünleri de özel indirimlerle tüketicilerle buluşacak. Büyük Moda İndirimleri kampanyasına www.amazon.com.tr/buyukmodaindirimi ve Amazon.com.tr mobil alışveriş uygulaması üzerinden ulaşılabilecek.

‘Büyük Moda İndirimi’ kapsamında yer alan dikkat çekici ürünlerden bazıları şöyle:

  • Koton ürünlerinde %70’e varan indirimler
  • Puma ürünlerinde %50’ye varan indirimler
  • Camper ürünlerinde %50’ye varan indirimler
  • Under Armour ürünlerinde %50’ye varan indirimler
  • Jack & Jones ürünlerinde %50’ye varan indirimler
Paylaş
İlgili Haberler

Tamamen elektrikli yeni Ford’lar Avrupa yollarına çıkmaya hazır!

Elektrikli yeni Ford’lar hazır : Türkiye’nin en büyük ticari araç üreticisi ve...

TEMSA, ZEKI platformuna katıldı

TEMSA, yapay zeka ve dijitalleşme alanında yenilikçi çözümler geliştiren Zentrum für erlebbare...

TAİD’de üst üste ikinci kez Burak Hoşgören başkan seçildi

2023 yılında Ağır Ticari Araçlar Derneği TAİD’in başkanlığını üstlenen Burak Hoşgören, yeni...

Ford Otosan, beşinci yedek parça dağıtım merkezini Ankara’da açtı

Sancaktepe, Pelitli, Almanya ve Polonya’dan sonra Ford Otosan, Ankara Akyurt ile beşinci...