Ana Sayfa HAVAYOLU Airbus, flyadeal ile A320 uçak filosu için FHS anlaşması
HAVAYOLU

Airbus, flyadeal ile A320 uçak filosu için FHS anlaşması

Paylaşmak
Airbus, flyadeal ile A320 uçak filosu için FHS anlaşması
Paylaşmak

Suudi Arabistan Havayolları’na ait Cidde merkezli düşük maliyetli havayolu flyadeal, A320 filosunu desteklemek için uzun vadeli FHS (Uçuş Saati Hizmetleri) anlaşması imzaladı.

Bu anlaşma, Airbus Flight Hour Services tarafından desteklenen 1000. uçağı içeriyor. flyadeal, yedek havuz erişimi, yerinde stok ve bileşen mühendisliği ve onarım da dahil olmak üzere tüm entegre malzeme hizmetlerinden yararlanacak. FHS sözleşmesi yoluyla, Airbus, yedek parça erişimini garanti ederek uçağın teknik performansının güvence altına alınmasına katkı sağlayacak.

En büyük Airbus uçak filosu

Airbus Afrika ve Orta Doğu Başkanı Mikail Houari, anlaşma ile ilgili şunları söyledi: “flyadeal ile bu anlaşmanın imzalanması önemli bir kilometre taşıdır; Suudi Arabistan’daki ilk FHS sözleşmesi ve FHS kapsamındaki en büyük Airbus uçak filosunu yansıtmaktadır. flyadeal ile olan ortaklığımızdan gurur duyuyoruz ve birlikte çalışmaya devam etmeyi dört gözle bekliyoruz. Bu anlaşma, Suudi Arabistan havacılık sektörünü destekleme sözümüzü teyit ediyor.”

Airbus, son altı ay içinde dünya çapındaki operatörleri ile 11 uçuş saati hizmet sözleşmesi imzaladı. Bu sözleşmeler, Airbus’ın entegre bakım hizmetine olan ilginin devam ettiğinin ve kriz sonrası dönemlerde havayollarının maliyetlerini dikkatle izlemesi ve yatırımlarını tespit etmesinin her zamankinden daha önemli olduğunun kanıtıdır.

@Airbus #AirbusServices @Flyadeal #A320neo #FHS #Saudia

Suudi Arabistan Havayolları,Cidde, flyadeal, A320 ,FHS ,Airbus Afrika ve Orta Doğu Başkanı Mikail Houari,Airbus,Airbus Flight Hour Services,

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Batu Logistics kimyevi madde taşımalarında çıtayı yükseltti

ADR lojistiğinin bilinen firmalarından Batu Logistics, Türkiye’nin kimyevi ürün ticaretindeki önemli ortaklarından İngiltere, İsviçre, İtalya ve Benelüks ülkelerindeki büyümesini sürdürüyor. TİM verilerine göre...

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İlgili Haberler

Emirates’in Yenilenmiş İlk Boeing 777 Uçağı, Cenevre’ye Uçtu

Baştan sona kabin yenilemesi yapılan ilk Emirates Boeing 777 uçağı, EK 83...

TAV Havalimanları ilk altı ayda 46 milyon yolcuya hizmet verdi

TAV Havalimanları 2024’ün ilk yarısına ilişkin finansal ve operasyonel sonuçlarını açıkladı. Bu...

Hitit, Okyanus ötesinde büyümeye Sunrise Airways ile devam ediyor

Sunrise Airways’in yeni teknoloji partneri olan Hitit, tüm geçiş süreçleri sonrasında Haitili...

İGA İstanbul Havalimanı “Dünyanın En İyisi” seçildi

Uluslararası seyahat ve lifestyle dergisi Travel and Leisure okurlarının verdikleri puanlarla belirlenen...