Ana Sayfa FUARLAR Lima Logistics’ten İzmir Logistech 2024 Fuarı Çıkarması!
FUARLARLOJİSTİKManşet Haber

Lima Logistics’ten İzmir Logistech 2024 Fuarı Çıkarması!

Paylaşmak
Lima Logistics
Lima Logistics Kurucu Ortağı Cenker Ural
Paylaşmak

Lima Logistics, İzmir Logistech 2024 Fuarı’nda sunduğu lojistik çözümleri ve müşteri yüküne özel hizmet anlayışıyla katılımcıların ilgisini çekmeyi başardı.

Dünyada 200’den fazla ülkede sürdürdüğü lojistik operasyonları ve globalleşme yolunda hızlı adımlarla ilerleyen LİMA, 11-13 Eylül tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilen LOGISTECH 3. Lojistik, Depolama ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı. Sunduğu lojistik çözümlerle Lima standı bu sene de büyük ilgi gördü.

Lima Logistics
Lima Logistics, İzmir Logistech 2024 Fuar’nda

Lima Logistics standı birçok yabancı ve yerli firma tarafından ziyaret edildi

Hızlı büyüme hedefleri doğrultusunda, inovasyon ve globalleşmeyi odak noktasına yerleştiren Lima, 11-13 Eylül tarihleri arasında Akdeniz’in en büyük buluşma noktası olan İzmir’de düzenlenen LOGISTECH fuarına deneyimli ekibi ile ikinci kez katıldı. Lima Logistics standı diğer yıllarda olduğu gibi bu yıl da dünyanın farklı bölgelerinden gelen birçok yabancı ve yerli firma tarafından ziyaret edildi.

Fuar ulusal ve uluslararası iş bağlantıları, sektör yenilikleri, lojistik sektörüne ait tüm tedarik ve ihtiyaç zincirlerini ve sektör duayenlerini bir araya getiren önemli bir platform olarak biliniyor.
Lima Logistics, fuar boyunca sunduğu lojistik çözümleri ve müşteri yüküne özel hizmet anlayışıyla katılımcıların ilgisini çekmeyi başardı.

Lima Green ile Arkanızda Temiz Bir İz Bırakın

Zaman yönetimi, A’dan Z’ye süreç yönetimi ve sürdürülebilirlik odaklı projeleriyle ziyaretçilerin dikkatini çekti. Özellikle Lima Logistics’in çevre dostu projelerini kapsayan Lima Green, fuar katılımcıları tarafından büyük ilgi gördü. Lojistik süreçlerinde “Lima Green ile Arkanızda Temiz Bir İz Bırakın” diyerek gelecek nesillere sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre bırakılması gerektiğini savunuyor.
Şirketin Avrupa pazarındaki varlığını genişletme hedefi doğrultusunda, Lima Europe çatısı altında gerçekleştirdiği Hollanda yatırımı da fuarda öne çıkan konular arasında yer aldı. Lima, Avrupa’nın merkezi konumunda olan Hollanda üzerinden global ağını daha da güçlendirmeyi planlıyor.

Lima Logistics, kendi çözümlerini iş dünyasıyla paylaştı

Lima Logistics Kurucu Ortaklarından Cenker Ural, katılımın ardından şu açıklamalarda bulundu:
“Logistech Fuarı, sektörümüz için önemli bir buluşma noktası. Bu yıl da İzmir’de ekibimizle yer almak ve sektördeki yenilikleri yakından takip ederken, kendi çözümlerimizi de iş dünyasıyla paylaşmak bizim için büyük bir fırsat oldu. Lima Green ile sürdürülebilirlik hedeflerimizi ve Lima Europe yatırımlarımızla global büyüme planlarımızı tanıtma imkanı bulduk. Bu tür organizasyonlar müşterilerimizle, sektör partnerlerimizle buluşmamızı aynı zamanda geleceğe dönük hedeflerimiz doğrultusunda yeni iş birlikleri oluşturmamıza ve firmamızı her yönüyle tanıtmamıza olanak sağlıyor.”

Şirket, strateji planlarına bağlı kalarak, sektördeki yenilikçi uygulamaların öncüsü olmaya ve sektörün gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor. İzmir Logistech Fuarı’nda gösterilen yoğun ilgi, Lima’nın sektördeki liderliğinin göstergesi oldu.

Lima Logistics Hakkında:
Lima Logistics havayolu, karayolu, denizyolu, demiryolu, intermodal, ekspres kurye, fuar ve etkinlik lojistiği, bozulabilir kargo taşımacılığı ve proje taşımacılığı alanlarında hızlı, güvenli ve ekonomik çözümler üretiyor. Bursa’dan başlayan yolculuğunu İstanbul, Eskişehir, Balıkesir, İzmir, Denizli, Ankara, Adana ve Mersin; yurtdışında ise Romanya, İtalya ve yeni yatırımı Hollanda’yı da ekleyerek bölge ağıyla büyümeyi sürdürüyor. Ürünlerin üretim noktalarından tüketim merkezlerine hızlı ve verimli bir şekilde ulaştırılabilmesi için tüm bölgeleri ile ekip olarak lojistikte alışıla gelmişin dışındaki metotlar geliştirerek müşterilerine sunuyor.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

Talay Logistics, Lojistik Devi Hellmann Worldwide Logistics ile işbirliği yaptı

Talay Logistics, dünyanın en büyük lojistik şirketlerinden Hellmann Worldwide Logistics ile Avrupa-Türkiye...

KRONE Smart Asistan’a 2025 Uluslararası Treyler Ödülü

KRONE Smart Asistan 2025 Uluslararası Treyler Ödülünün sahibi oldu. Uluslararası uzmanlardan oluşan...

Mercedes eActros 600, Uluslararası Yılın Kamyonu seçildi!

Ağır hizmet tipi akülü elektrikli çekici Mercedes eActros 600, 88 oyla, elektrikli...

Solmaz’dan Çevre Dostu Filo Hamlesi

Solmaz’dan Çevre Dostu Filo Hamlesi… Entegre lojistik hizmetler sunan Solmaz, karbon ayak...