Ana Sayfa HAVAYOLU Corendon Airlines’da üst düzey atama
HAVAYOLU

Corendon Airlines’da üst düzey atama

Paylaşmak
Paylaşmak

Corendon Airlines, Christian Hein’ı Satış ve Pazarlama Başkanı olarak bünyesine dahil etti.

  • Uluslararası havacılık sektöründeki deneyimleriyle satış ve pazarlama alanında başarılı bir kariyer sürdüren Christian Hein, haziran ayında Corendon Airlines Satış ve Pazarlama Başkanı olarak göreve başladı.

Avrupa içindeki ve Türkiye’deki popüler tatil destinasyonları olmak üzere, 65 ülkede 165 noktaya uçan uluslararası havayolu şirketi Corendon Airlines, Türkiye, Hollanda ve Malta merkezlerinde çalışan 3.700 kişilik uzman kadrosuyla kusursuz uçuş deneyimi yaşatmaya devam edecek.

Christian Hein kimdir

1966 yılında doğan ve deneyimli havacılık ve turizm yöneticisi olan Hein, Berlin Teknik Üniversitesi Havacılık ve Uzay Mühendisliği yüksek lisans mezunudur. Rota Geliştirme ve Pazar Araştırma Müdürü olarak Basel Crossair’de başladığı kariyerine Frankfurt Lufthansa’da Avrupa Fiyatlandırma ve Gelir Yönetimi Takım Lideri ve akabinde Fiyatlandırma ve Gelir Yönetimi Başkanı olarak devam etti.

Swiss International Airlines’da Fiyatlandırma ve Gelir Yönetimi Başkan Yardımcısı olarak görev aldıktan sonra Lufthansa London, Stockholm ve Frankfurt’da 8 sene İskandinavya, Finlandiya ve Baltık Ülkeleri Genel Müdürü, Global Kilit Müşteri Yönetimi Müdürü gibi yönetici pozisyonlarında görev yaptı.

Ardından Eurowings Köln’de Satış-E-Ticaret ve Dağıtımdan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı, AXA Konzern’de Kıdemli Üst Düzey Satış Yöneticisi-Almanya ve Nisan 2019’dan beri MSC Cruises’ta Almanya Genel Müdürü olarak görev aldı. Christian Hein, 2024 yılının Haziran ayından itibaren Corendon Airlines Satış ve Pazarlama Başkanı olarak çalışmaya başladı.

Paylaşmak

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

Emirates’in Yenilenmiş İlk Boeing 777 Uçağı, Cenevre’ye Uçtu

Baştan sona kabin yenilemesi yapılan ilk Emirates Boeing 777 uçağı, EK 83...

TAV Havalimanları ilk altı ayda 46 milyon yolcuya hizmet verdi

TAV Havalimanları 2024’ün ilk yarısına ilişkin finansal ve operasyonel sonuçlarını açıkladı. Bu...

Hitit, Okyanus ötesinde büyümeye Sunrise Airways ile devam ediyor

Sunrise Airways’in yeni teknoloji partneri olan Hitit, tüm geçiş süreçleri sonrasında Haitili...

İGA İstanbul Havalimanı “Dünyanın En İyisi” seçildi

Uluslararası seyahat ve lifestyle dergisi Travel and Leisure okurlarının verdikleri puanlarla belirlenen...