Ana Sayfa GÜNCEL Iveco Bus, sürdürülebilir mobilite çözümlerini BUSWORLD Türkiye’de sergiliyor
GÜNCEL

Iveco Bus, sürdürülebilir mobilite çözümlerini BUSWORLD Türkiye’de sergiliyor

Paylaşmak
Paylaşmak

40’tan fazla ülkede faaliyet gösteren Iveco Bus, 29-31 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen BUSWORLD Türkiye’de katılıyor.

Fuardaki stantta markanın üç önemli mobilite çözümü sergileniyor:

  • CROSSWAY: Kısa mesafeli ve orta mesafeli yolcu taşımacılığı için yenilenebilir yakıtla uyumlu şehirlerarası otobüs.
  • EVADYS: Bölgesel ve ulusal rota hizmetleri, havaalanı transferleri, organize seyahat turları ve geziler için tasarlanmış, yenilenebilir yakıtla uyumlu mükemmel bir iş ortağı.
  • E-WAY 12-m: tam elektrikli şehir içi otobüs. En iyi konforla eşleşen en yüksek performans için geniş menzil ve optimize edilmiş yolcu kapasitesi.

Ürünlere ek olarak, Iveco Bus standı elektro mobilite teknolojisine ve hizmet ekosistemine adanmış köşelere de ev sahipliği yapıyor:

  • Enerji Mobilite Çözümleri, bu yenilikçi e-mobilite iş modeli, ulaşım operatörlerini sorunsuz bir enerji geçişi yoluyla destekleyerek, araçların ve ilgili kurulumların tasarımından uygulanmasına kadar özel olarak hazırlanmış anahtar teslimi bir çözüm sunar.
  • Enerji tüketimi optimize etmek ve filo yönetimini desteklemek için tasarlanmış IVECO ON dijital ve bağlantılı hizmetler, 2023’te Brüksel’deki Busworld Europe’da “Busworld Dijital Ödülü”nü kazandı.

Busworld Türkiye 2024’te ziyaretçilerini ağırlayan Iveco Bus, fuarın açılış gününde bir de basın toplantısı düzenledi. Iveco Bus yöneticileri Marco Franza ve Ahmet Örs’ün konuşmacı olarak katıldığı toplantıda marka ve operasyonları hakkında bilgi verildi.

IVECO BUS Türkiye’deki varlığını artırıyor

Iveco Bus, komple araç ve minibüs şasisi sağlayabilen bir marka olarak konumunu güçlendirmek için verimli ortaklıklar ve iş birlikleri sayesinde Türkiye pazarındaki hedeflerine ilerliyor.

Marka, Balıkesir’e ve Muğla’ya sırasıyla 10 adet CROSSWAY teslimatı gerçekleştirmiş. Marka bölgedeki bayisi FSM Demirbaş Otomotiv’in desteği ile müşterilerine ulaşıyor. Ayrıca Türkiye’de her yıl yaklaşık 2.000 Daily şasi, yerel pazara minibüsler sunmak için kalifiye üstyapı imalatçıları ortaklar tarafından işleniyor.

Paylaşmak

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

SunExpress’e Yeni Ticaret Direktörü Atandı

SunExpress’e Yeni Ticaret Direktörü Atandı… Helmut Wölfel, 16 Eylül 2024 tarihi itibarıyla...

Veventures Bir Yılda İkinci Konteyner Gemisini Filoya Ekledi

Veventures Bir Yılda İkinci Konteyner Gemisini Filoya Ekledi: Veventures Holding, deniz yolu...

AKO Jant’tan yeni nesil dövme alüminyum ticari jant

Tek parça alüminyumdan dövme tekniğiyle üretilen HONGXIN Alüminyum Ticari Jantlar, kamyon ve...

Allison Transmission, IAA Transportation 2024’te…

Allison, Almanya Hannover’de düzenlenecek fuarda, farklı yakıt teknolojilerine uyumlu tahrik çözümlerinden Allison...