Ana Sayfa OTOBÜS İçindeki yolcularıyla kaybolan ‘500 T – Kayıp Otobüs’
OTOBÜSTV-DİZİ ve KULİS

İçindeki yolcularıyla kaybolan ‘500 T – Kayıp Otobüs’

Paylaşmak
Paylaşmak

Esrarengiz hikayesiyle izleyiciyi ekrana kilitleyecek yepyeni proje, “500 T – Kayıp Otobüs’’ün çekimleri tamamlandı.

  • Yönetmenliğini Murat Özsoy ve Sinan Yabgu Ünal’ın üstlendiği 7 bölümlük yapım, Türkiye’de çok alışkın olmadığımız bir türle izleyiciyi tanıştıracak. “Mockumentary”, türündeki dizide, efsane otobüs 500 T’nin içindeki tüm yolcularla beraber ortadan kaybolmasına dair birbirinden gizemli teoriler bir bir masaya yatırılacak.

Tek bir sefer süresi 240 dakika olan Tuzla- Cevizlibağ hattında çalışan 500T numaralı belediye otobüsü; cuma akşamı berbat halde olan Levent trafiğine girmemek için ara sokaklardan kaçacak olur. Haluk K. yönetimindeki otobüs 4. Levent durağının hemen ilerisinden bir sokak arasına girer. Yaklaşık 200 metre ilerdeki büfenin önünden geçip sağa doğru kıvrılır… Ve bir daha kimse otobüsten haber alamaz. 500T otobüsü içindeki yolcularıyla beraber ortadan kaybolmuştur.

Gerçek hayatın kıyısında dolaşan, kurmaca mı, değil mi diye düşündüren esrarengiz hikayesiyle “500 T – Kayıp Otobüs” çok yakında GAİN’de başlıyor! Yönetmenliğini Murat Özsoy ve Sinan Yabgu Ünal’ın üstlendiği, senaryosunu Murat Özsoy’un yazdığı “mockumentary” türündeki yapım için çekimler geçtiğimiz günlerde tamamlandı. 90 kişiye yakın oyuncu ekibiyle keyifli bir çekim dönemini geride bırakan 500 T – Kayıp Otobüs izleyicisi ile buluşmayı bekliyor.

Paylaşmak

Çok Okunanlar

Transfer firması 7 24 MAN TGE’lerle ‘Yola Devam’ ediyor

Akdeniz ve Ege bölgelerinde hizmet veren sektörünün lider transfer firmalarından 7 24 Transfer, filosunu yeni TGE’lerle büyütmeye devam ediyor. 1995 yılında kurulan ve...

UND, Vize Engeline Karşı İmza Kampanyası Başlattı

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Türk sürücülerine uygulanan Schengen vize engellerine dikkat çekmek ve bu sorunun çözülmesi için bir imza kampanyası başlattı. Change.org üzerinden...

İlgili Haberler

HABAŞ Otomotiv, IAA 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!

HABAŞ Otomotiv, IAA Transportation 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!, Türk Mühendisliğiyle...

MAN SafeStop Assist ile ciddi otobüs kazalarını önleyecek!

MAN Truck & Bus, güvenli sürüş alanındaki yeniliklerine devam ediyor. Tüm yeni...

Karsan’a 4 yeni ödül

Avrupa başta olmak üzere dünyada toplu ulaşımın elektrikli ve otonom dönüşümünde öncü...

Otokar Avrupa’daki büyüme atağını Almanya ile sürdürüyor

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Avrupa’daki büyüme hedefleri doğrultusunda attığı stratejik adımlarına yenisini...